Blogg

17.05.2014 09:12

Många anställda klagar på mörkret, ljudet av hög musik och kalla fötter : Hollister Säljaren skall stå för alla åren flip flops i butiken. För ytterligare komplikationer, kroppsvisite och väska kontroller erbjuder. I slutet av lagren av de anställda är tydligen Hollister sökte systematiskt stulit småningom.

Övervakningskameror i butiker och störd många drabbade medarbetare. Moderbolag i Hollister Abercrombie & Fitch inte kommentera anklagelserna. För närvarande används Hollister i detta land ca 3500 anställda, mestadels studenter Hollister Sverige arbetar deltid. Sedan in Hollister Stockholm på marknaden för tre år sedan ökade Abercrombie vd Michael Jeffries ( 68 ) Antalet Hollister -butiker i Tyskland 17.

Sex före detta Hollister anställd nyligen lagligt fortsatte mot företaget. De uppgav att de var under bevakning och regelbundet följas upp efter jobbet Hollister Spanien. Till och med hans ben skulle stiga müssen.Der Gruppen ansåg att åtgärden är laglig : Slutligen flesta rån begicks av kunderna, utan av sitt eget folk Hollister Stockholm. Däremot enades Abercrombie och betalade Hollister Stockholm målsägande varje € 3000.

I världen av Hollister vara särskilt vacker. Mode för det vackra folket, framgångsrika måste det kännas att bära en skjorta, som om de satt på en strand i Kalifornien. Även på 13 Hollister -butiker i Tyskland kunden till ljus och musik halbdunklem tjänar hög försäljningsvolym Hollister Stockholmvery unga, som kallas "modeller " och har alla Hollister konsumenter med inställd adress. " Hej hur är läget, välkommen till våren.

I världen av Hollister varumärke som tillhör det amerikanska modeföretag Abercrombie & Fitch är en enhet anställd övervakning kan verka kraftfulla erfuhr.Man Hollister Trade samtal med tidigare anställda, företagsråd och aktivister arbetstagares rättigheter om standarder för hår och Hollister Sverige nagellängdoch Hollister leende. Många instruktioner i en anställd handbok 24 sidor, närvarande, handel, förteckningar över Hollister, men krockar med det tyska arbetet.

" Bolaget har ännu Hollister Spanien spela efter reglerna som används i det här landet ", säger Joachim Dax, verkställande direktör för förbundet för textil Återförsäljare ( BTE ). Från November 4, 2012 för de cirka 200 anställda i Hollister butiken i gallerian My Zeil Frankfurt företagsnämnd - är den första i Tyskland överhuvudtaget. Luthfa Rahman tillsammans som sekreterare i Verdi union i Frankfurt Hollister Sverige det svåra beslutet om detta organ. " Företaget har Hollister Stockholm blåst oro bland personalen ", säger Rahman att handla.